Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Prof. Dr. Dejan Dokiq është alergologu më i theksuar në Maqedoni, është fitues i shum veprave dhe mirnjohjeve në Maqedoni dhe Europë, ligjerues nderi në Univerzitetin e Southamptonit në Britanin e Madhe dhe është profesor i regullt në Fakultetin e Mjeksisë në Shkup.
Prof. Dr. Dejan Dokiq është specialist internist, supspecialist për pulmologji dhe alergologji në Maqedoni, dhe supspecialist për alergologji në Gjermani.
Është i punsuar në Klinikën Univerzitare për Pulmologji dhe alergologj
i dhe është kryetar i shoqatës Maqedonase për alergologji dhe imunologij klinike.

Prof. Dr. Dejan Dokiq për pacientët nga Ballkani një her në muaj (diten e shtunë) ordinon në Prishtinë. Për informata më të hollësishme na kontaktoni në email adresën info@dejandokic.com ose kontakt tel +38970258420

 

 
© 2010 DejanDokic.com
 
Design by LaLi