d

 

Проф. Др. Дејан Докиќ е еден од најистакнатите алерголози во Македонија, добитник на голем број награди и признанија во земјава и странство, почесен предавач на Универзитетот во Саутемптон, Велика Британија, редовен професор на Медицинскиот факултет во Скопје.
Проф. др. Дејан Докиќ е специјалист интернист, супспецијалист по пулмологија и алергологија во Македонија и супспецијалист по алергологија во Германија.
Вработен е на Универзитетската Клиникa за Пулмологија и алергологија
и е претседател на Македонското здрженије за алергологија и клиничка имунологија.

Проф. Др. Дејан Докиќ за пациентите од Балканот еднаш месечно (сабота) ординира во Приштина. За подетални информации контактирајте не на емаил адресата info@dejandokic.com или контакт тел +38970258420

 
© 2010 Dejandokic.com
 
Design by LaLi